Samuelin Matkassa Book PDF, EPUB Download & Read Online Free

Samuelin matkassa
Author: Tommi Musturi
Publisher:
ISBN: 9525724131
Pages: 130
Year: 2009
View: 1281
Read: 745


POROTOHTORIN MATKASSA
Author: Mauri Nieminen
Publisher: BoD - Books on Demand
ISBN: 9528001769
Pages: 428
Year: 2018-05-04
View: 917
Read: 1164
Kirja kertoo monista tutkimus-, tutustumis- ja esitelmämatkoista eri puolille maailmaa, välillä Grönlanti ja Etelä-Afrikka, Färsaaret ja Uusi-Seelanti. Venäjä on yhä maailman johtava poronhoitomaa, Siperiaan porotohtori on tehnyt kymmeniä tutkimus- ja tutustumismatkoja, usein kovin ankarissa oloissa. Matkoilla maastossa on liikuttu poroilla, moottorikelkoilla, helikoptereilla, maastoautoilla ja panssarivaunuilla. On saanut istua poron reessä ja selässäkin monta poronkusemaa. Tundralla on yövytty kodassa yli -60 asteen pakkasissa, ja on hikoiltu Saharassa ja sademetsien saunassa. Matkaa on saanut tehdä myös laulaen kovin komeissakin maisemissa. Kirja kertoo eri maiden ja kansojen värikkäät tarinat ja historiat, elinkeinot ja tavat. Porojen, villipeurojen ja karibujen lisäksi lukijalle tulevat tutuiksi mammu-tit, myskihärät, jakit, biisonit, saigat, villihevoset ja lumilampaat, soopelit, hylkeet ja majavat, käärmeiden myrkyt ja krokotiilit, alligaattorit, suurpedot ja petovahingot, kamelit, norsut, kirahvit, sarvikuonot ja safarit, pussieläimet, dingot ja kengurut sekä strutsit, emut ja kiivit. Toivotan mukavia lukuhetkiä ja elämyksiä maailmalla, matkoilla luontoon poronhoitajien luo, ja eri elinkeinojen pariin metsissä, tundralla, tuntureilla ja aroilla.
Suomalais Kiinalainen Raamattu No2
Author: TruthBeTold Ministry
Publisher: TruthBeTold Ministry (PublishDrive)
ISBN: 8283813218
Pages: 11738
Year: 2017-06-27
View: 155
Read: 811
Tämä julkaisu sisältää kirjan Pyhä Raamattu (1938) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) ja 圣经和合本 1919 (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) käännöksen. Siinä on 173,696 viitettä ja näytteitä 2 Raamatun formaateista. Se sisältää kirjan Pyhä Raamattu ja 圣经和合本 1919 (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) muotoiltuna luku- ja navigointiystävälliseksi formaatiksi, tai lyhyesti Navi-formaatiksi. Täältä löydät joka säkeen muunnettuna vastaavaksi kuin r1938-cuv järjestys. Se sisältää täyden, erillisen version kirjasta Pyhä Raamattu ja 圣经和合本 1919 (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) , rakennettuna text-to-speech (tts)-muotoon, jotta laitteesi voi lukea Raamattua sinulle ääneen. Näin yleinen Raamattu-navigaatio toimii: Testamentilla on hakemisto sen kirjoista. TTS-formaatti (puhesynteesi) listaa kirjoja ja lukuja kirjahakemiston jälkeen. Testamentit viittaavat toisiinsa kirjan hakemistossa. Joka kirjassa on viittaus siihen testamenttiin, johon se kuuluu. Joka kirjassa on viittaus edelliseen ja seuraavaan kirjaan. Joka kirjassa on hakemisto sen luvuista. Joka luvussa on viittaus siihen kirjaan, johon se kuuluu. Joka luvussa on viittaus edelliseen ja seuraavaan lukuun. Joka luvussa on hakemisto sen säkeistä. Joka TTS:n (puhesynteesi) luvussa on viittaus vastaavaan Navi-formaatin lukuun. Joka säe on numeroitu ja niillä on viittaus siihen lukuun, mihin ne kuuluvat. Joka säe alkaa uudelta riviltä paremman luettavuuden vuoksi. TTS (puhesynteesi)-formaatissa säenumerointi ei näy. Jokainen viittaus hakemistossa vie sinut oikeaan paikkaan. Sisäänrakennettu päähakemisto viittaa kaikkiin kirjoihin kaikissa formaateissa. Uskomme että olemme rakentaneet yhden parhaista, ellemme parhaan navigointiominaisuuden, joka on sisällytetty tämänkaltaiseen ekirjaan! Se tuo jokaisen säkeen ulottuvillesi ja on täydellinen pikaiselle haulle. Ja yhdistelmä eri julkaisuja sekä sen navigaatio-ominaisuudet tekevät tästä ekirjasta ainutlaatuisen. Huomaa että puhetekstin (eli puhesynteesi, Text-To-Speech,TTS) tuki vaihtelee laitteesta riippuen. Jotkin laitteet eivät sitä tue. Jotkin tukevat vain yhtä kieltä ja toiset useita. Tässä ekirjassa käytetty TTS:n kieli on Suomalainen.
Suomalais Turkkilainen Raamattu
Author: TruthBeTold Ministry
Publisher: TruthBeTold Ministry via PublishDrive
ISBN: 8233909165
Pages: 14418
Year: 2017-08-13
View: 1117
Read: 532
Tämä julkaisu sisältää kirjan Pyhä Raamattu (1938) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) ja Turkish Bible (1878) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) käännöksen. Siinä on 173,697 viitettä ja näytteitä 2 Raamatun formaateista. Se sisältää kirjan Pyhä Raamattu ja Turkish Bible (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) muotoiltuna luku- ja navigointiystävälliseksi formaatiksi, tai lyhyesti Navi-formaatiksi. Täältä löydät joka säkeen muunnettuna vastaavaksi kuin r1938-tur järjestys. Se sisältää täyden, erillisen version kirjasta Pyhä Raamattu ja Turkish Bible (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti), rakennettuna text-to-speech (tts)-muotoon, jotta laitteesi voi lukea Raamattua sinulle ääneen. Näin yleinen Raamattu-navigaatio toimii: Testamentilla on hakemisto sen kirjoista. TTS-formaatti (puhesynteesi) listaa kirjoja ja lukuja kirjahakemiston jälkeen. Testamentit viittaavat toisiinsa kirjan hakemistossa. Joka kirjassa on viittaus siihen testamenttiin, johon se kuuluu. Joka kirjassa on viittaus edelliseen ja seuraavaan kirjaan. Joka kirjassa on hakemisto sen luvuista. Joka luvussa on viittaus siihen kirjaan, johon se kuuluu. Joka luvussa on viittaus edelliseen ja seuraavaan lukuun. Joka luvussa on hakemisto sen säkeistä. Joka TTS:n (puhesynteesi) luvussa on viittaus vastaavaan Navi-formaatin lukuun. Joka säe on numeroitu ja niillä on viittaus siihen lukuun, mihin ne kuuluvat. Joka säe alkaa uudelta riviltä paremman luettavuuden vuoksi. TTS (puhesynteesi)-formaatissa säenumerointi ei näy. Jokainen viittaus hakemistossa vie sinut oikeaan paikkaan. Sisäänrakennettu päähakemisto viittaa kaikkiin kirjoihin kaikissa formaateissa. Uskomme että olemme rakentaneet yhden parhaista, ellemme parhaan navigointiominaisuuden, joka on sisällytetty tämänkaltaiseen ekirjaan! Se tuo jokaisen säkeen ulottuvillesi ja on täydellinen pikaiselle haulle. Ja yhdistelmä eri julkaisuja sekä sen navigaatio-ominaisuudet tekevät tästä ekirjasta ainutlaatuisen. Huomaa että puhetekstin (eli puhesynteesi, Text-To-Speech,TTS) tuki vaihtelee laitteesta riippuen. Jotkin laitteet eivät sitä tue. Jotkin tukevat vain yhtä kieltä ja toiset useita. Tässä ekirjassa käytetty TTS:n kieli on Suomalainen.
Suomalais Romanialainen Raamattu No2
Author: TruthBeTold Ministry
Publisher: TruthBeTold Ministry via PublishDrive
ISBN: 8233909203
Pages: 15439
Year: 2017-08-13
View: 851
Read: 1294
Tämä julkaisu sisältää kirjan Pyhä Raamattu (1938) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) ja Cornilescu (1921) (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) käännöksen. Siinä on 173,697 viitettä ja näytteitä 2 Raamatun formaateista. Se sisältää kirjan Pyhä Raamattu ja Cornilescu (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti) muotoiltuna luku- ja navigointiystävälliseksi formaatiksi, tai lyhyesti Navi-formaatiksi. Täältä löydät joka säkeen muunnettuna vastaavaksi kuin r1938-rom järjestys. Se sisältää täyden, erillisen version kirjasta Pyhä Raamattu ja Cornilescu (Vanha Testamentti ja Uusi Testamentti), rakennettuna text-to-speech (tts)-muotoon, jotta laitteesi voi lukea Raamattua sinulle ääneen. Näin yleinen Raamattu-navigaatio toimii: Testamentilla on hakemisto sen kirjoista. TTS-formaatti (puhesynteesi) listaa kirjoja ja lukuja kirjahakemiston jälkeen. Testamentit viittaavat toisiinsa kirjan hakemistossa. Joka kirjassa on viittaus siihen testamenttiin, johon se kuuluu. Joka kirjassa on viittaus edelliseen ja seuraavaan kirjaan. Joka kirjassa on hakemisto sen luvuista. Joka luvussa on viittaus siihen kirjaan, johon se kuuluu. Joka luvussa on viittaus edelliseen ja seuraavaan lukuun. Joka luvussa on hakemisto sen säkeistä. Joka TTS:n (puhesynteesi) luvussa on viittaus vastaavaan Navi-formaatin lukuun. Joka säe on numeroitu ja niillä on viittaus siihen lukuun, mihin ne kuuluvat. Joka säe alkaa uudelta riviltä paremman luettavuuden vuoksi. TTS (puhesynteesi)-formaatissa säenumerointi ei näy. Jokainen viittaus hakemistossa vie sinut oikeaan paikkaan. Sisäänrakennettu päähakemisto viittaa kaikkiin kirjoihin kaikissa formaateissa. Uskomme että olemme rakentaneet yhden parhaista, ellemme parhaan navigointiominaisuuden, joka on sisällytetty tämänkaltaiseen ekirjaan! Se tuo jokaisen säkeen ulottuvillesi ja on täydellinen pikaiselle haulle. Ja yhdistelmä eri julkaisuja sekä sen navigaatio-ominaisuudet tekevät tästä ekirjasta ainutlaatuisen. Huomaa että puhetekstin (eli puhesynteesi, Text-To-Speech,TTS) tuki vaihtelee laitteesta riippuen. Jotkin laitteet eivät sitä tue. Jotkin tukevat vain yhtä kieltä ja toiset useita. Tässä ekirjassa käytetty TTS:n kieli on Suomalainen.
Simply Samuel
Author: Tommi Musturi
Publisher: Fantagraphics Books
ISBN: 1606999982
Pages: 160
Year: 2017-03-01
View: 437
Read: 456
This graphic novel unfolds in front of the reader as a puzzle of short stories and moment-capturing images. Samuel is a pale, ghost-like character, drawn in clear line, against the controlled psychedelia of color and form. He exists almost invisible to his surroundings, a hero of the ordinary. Musturi's precise storytelling is about individuality and loneliness among others, and of freedom, pondering our daily actions and the choices and values behind them, all evidenced by Samuel’s peculiar actions.
1001 Comics You Must Read Before You Die
Author: Terry Gilliam
Publisher: Rizzoli International Publications
ISBN: 0789327317
Pages: 960
Year: 2014
View: 516
Read: 565
Presents a year-by-year chronicle of comic books, graphic novels, and manga worldwide, from the earliest one-off albums to the latest in online comics and including some series and characters that have run for decades.
Sokea piste
Author: Pasi Luhtaniemi
Publisher: Atena
ISBN: 9517968892
Pages: 226
Year:
View: 641
Read: 428
Uusmediamaailmaan sijoittuva psykologinen trilleri. Ensin se näytti tapaturmalta. Ohjelmoijaguru Samuel Heiskan ruumis löytyy syksyiseltä pihalta, parvekkeen alta. Sade on huuhtonut jäljet ja pimeys kätkenyt tapahtumat naapureilta. Kun poliisi jututtaa Heiskan yhtiökumppania Erikiä, onnettomuus saa äkkiä uusia sävyjä. Erik asettaa itsensä kuin tahallaan epäillyksi kertomalla hyötyvänsä Samuelin kuolemasta: firma oli julkaisemaisillaan uudenlaisen verkkosivuston, jonka patenteilla tahkottaisiin rahaa, mutta Samuel asettui poikkiteloin. Erik pidätetään, vaikka kokenut poliisi pitää selitystä liian yksinkertaisena. Erikin vaimo Meri aloittaa asiasta omat tutkimuksensa. Jäljet näyttävät johtavan samassa toimistohotellissa työskentelevään liikekumppaniin. Oliko Erik lavastettu syylliseksi? Pasi Luhtaniemen romaani on taitavasti rakennettu psykologinen trilleri, jossa jokainen on vuorollaan epäilty. Kirja vie manipuloitujen kuvien labyrinttiin, josta voi löytää ulos vain uskomalla mahdottomaan.
Ruze Rimska aneb cti otce a matku ; Povidka ...
Author:
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 1864
View: 366
Read: 526

A Wild Ride Through the Night
Author: Walter Moers
Publisher: The Overlook Press
ISBN: 1468307916
Pages: 208
Year: 2008-09-04
View: 747
Read: 1063
In the wake of the breakout successes of Walter Moers's The 13 1 Lives of Captain Bluebear, Rumo & His Miraculous Adventures, and The City of Dreaming Books, Moers is back with this fourth book, the tumultuous tale of a little boy and his encounter with D In a world between legend and dream, A Wild Ride through the Night describes the exhilarating and comic adventures of his twelve-year-old protagonist Gustave, a boy who aspires one day to be a great artist. When a disaster at sea puts Gustave in the uncompromising hands of Death, he has the choice to give up the ghost or take on a series of six impossible tasks. Gustave embarks on a strange and perilous journey during which he must save a princess from an angry dragon, pull a tooth from the Most Monstrous of All Monsters, fly over the moon, and even, somehow, meet his own self. Will Gustave's creativity and imagination be able to save him from his fate?
A Sportive Matka Polka
Author: Nameeta Mathur
Publisher: VDM Publishing
ISBN: 3639114493
Pages: 351
Year: 2009-01-01
View: 235
Read: 545
This book examines the interaction between nationalism and feminism in modern Polish women's physical culture from the late nineteenth century until the end of the twentieth century. Unlike most western countries where sportswomen were typically marginalized in their athletic endeavors, Polish female athletes earned greater respect and recognition in their physical culture. On many occasions, and for varied reasons, women's athleticism in Poland was a source of immense pride and prestige for both the state and society. This form of acceptance, however, does not suggest that sportswomen faced no discrimination in their efforts to become sportive. Women's physicality remained the subject of intense debate, particularly when the socio-economic conditions worsened and threatened the survival of families. Still, despite the patriarchal and other barricades, the Polish national struggles for independence and the emergence of the "New Woman" created significant institutional and ideological spaces for sportswomen to build their physical culture. Accordingly, this book enriches the histories of Poland and modern Europe, as well as women's and sports studies.
Catalog of Copyright Entries
Author: Library of Congress. Copyright Office
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 1910
View: 1307
Read: 892

Catalog of Copyright Entries
Author:
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 1910
View: 582
Read: 459

Catalog of Copyright Entries. Part 1. [A] Group 1. Books. New Series
Author:
Publisher:
ISBN:
Pages:
Year: 1910
View: 773
Read: 1224